​Psykolog Camilla Starup Jørgensen

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har således en kandidatgrad i psykologi.

I klinikken tilbyder jeg individuelle terapiforløb til selvbetalende klienter uden lægehenvisning. Jeg tilbyder terapi til dig, der oplever psykologiske problemstillinger bl.a. i form af selvværdsproblemer, stress, ensomhed og relationsproblemer.

Er du i alderen 18-28 år er honoraret kr. 500 for 50 minutter og er du 29 år og opefter er honoraret kr. 950 for 50 minutter,

Jeg betragter hvert enkelt menneske som ekspert i sit eget liv, og derfor er det vigtigt for mig at møde den enkelte i øjenhøjde på en respektfuld og anerkendende måde. Med nærvær og psykologfaglig viden ønsker jeg at skabe tryghed og tillid i samtalerne, så det terapeutiske samarbejde kan udgøre et meningsfuldt grundlag for den enkeltes arbejde med sig selv på vejen mod de ønskede forandringer og mål.

I terapien arbejder jeg primært ud fra en kognitiv tilgang, hvor vi samarbejder om at udforske din livssituation, de oplevede udfordringer og problemstillinger. Sammen undersøger og arbejder vi bl.a. også med dine tanker, handlinger og følelser og med at skabe nye forståelser eller andre perspektiver på tilværelsen.

Jeg har erfaring med at varetage individuel terapi fra Psykiatrien og erfaring som gruppeleder i en selvhjælpsgruppe for personer med blandede angstlidelser. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og får vedvarende supervision på mit terapeutiske arbejde.

Klinikken har telefontid mandag til torsdag mellem kl. 12.30 og 13.00 på telefonnummer 39 30 43 20. Du er også velkommen til at kontakte mig på mobil 2045 7809 og E-mail: camilla.joergensen@cand-psych.com

Jægersborg Allé 19, 4. sal │ 2920 Charlottenlund │ CVR: 21924903 │ Telefon: 39 30 43 20 │ E-mail: klinik@doerum.dk